Перейти до вмісту
Головна » Брюссельська капуста з грудинкою

Брюссельська капуста з грудинкою

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Брюссельська капуста з грудинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 ПОРЦІЇ, 35 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ 1,5 кг брюссельської капусти
    ❯ 2 ст. л. винного оцту
    ❯ 2 зубки часнику
    ❯ 100 г копченої грудинки
    ❯ 100 мл рослинної олії
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування брюссельської капусти

    Крок 1

    Капусту промити, пошкоджені верхнє листя видалити, подовжені качани зрізати. Підготовлену капусту на 5-7 хв залити холодною водою з оцтом, відкинути на сито та обсушити.

    Крок 2

    Капусту закласти в киплячу підсолену воду і варити 15 хв. Відкинути капусту на друшляк і дати воді повністю стекти.

    Крок 3

    Часник очистити та дрібно порубати. Копчену грудинку нарізати невеликими брусочками чи кубиками.
    У глибокому сотейнику на гарячому рослинній олії обсмажувати грудинку кілька хвилин. Закласти капусту, додати часник і, часто перемішуючи, обсмажувати, доки все качанчики не придбають золотистий колір. Капусту посолити та поперчити на смак. Подати гарячою.

    Капуста – овоч вкрай невибагливий до приправ. Її “улюблені” доповнення – лавровий лист, мелений чорний перець і запашний перець горошком.

    Сьогодні ми дізналися як готується Брюссельська капуста з грудинкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *