Перейти до вмісту
Головна » Овочевий плов із печерицями

Овочевий плов із печерицями

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Овочевий плов із печерицями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 200 ккал, 5 г білків,
    8 г жирів, 24г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 моркви
    ❯ 3 невеликі цибулини
    ❯ 400 г печериць
    ❯ 1/2 склянки рису
    ❯ 100 мл рослинної олії
    ❯ 100 мл м’ясного бульйону
    ❯ сіль
    ❯ приправа для плову
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування овочевого плову

    Крок 1

    Гриби протерти вологою тканиною та нарізати. Моркву вимити, очистити та натерти на дрібній тертці. Цибулю очистити та порубати.

    Крок 2

    На сковороді нагріти половину олії та обсмажити гриби. Перекласти на сотейник. На маслі, що залишилася, обсмажити окремо морква та цибуля. Перемішати обсмажені овочі з грибами.

    Крок 3

    Рис відварити у киплячій воді до напівготовності, промити холодною водою, викласти в сотейник до грибів та овочів, все добре перемішати. Влити бульйон, посолити та поперчити на смак. Довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму. Додати приправу для плову та томити рис з грибами та овочами на слабкому вогні під кришкою бл. 20 хв, поки вся рідина не випарується.

    Крок 4

    Готовий плов розкласти по піалам і за бажанням прикрасити листочками кінзи.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Овочевий плов із печерицями. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *