Перейти до вмісту
Головна » Солодкі пиріжки зі щавлем

Солодкі пиріжки зі щавлем

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Солодкі пиріжки зі щавлем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 30 хвилин
    У 1 порції: 315 ккал, 10 г білків,
    12 г жирів, 41 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 200 г готового дріжджового тіста
    ❯ 40 г вершкового масла
    ❯ 1 яйце для змащування
    ❯ цукор на смак
    ❯ 2 пучки щавлю
    ❯ борошно для посипання робочої поверхні

    Покроковий процес приготування солодких пиріжків

    Крок 1

    З тіста сформувати шість невеликих колобків. Дати їм відстоятись 20 хв. Щавель перебрати, ретельно вимити, обсушити та дрібно порубати. У сотейнику розтопити половину вершкового масла і припустити щавель. Нагріти духовку до 220 °

    Крок 2

    На посипаному борошном робочої поверхні розкотити тісто в коржики. У центр кожного коржика викласти порцію щавеля. Посипати начинку цукром і зліпити пиріжки, защипуючи краю. Деко змастити маслом, що залишилося, викласти пиріжки швом донизу, накрити рушником і залишити на 15 хв. Змастити тісто злегка збитим яйцем і випікати 20- 30 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Солодкі пиріжки зі щавлем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *