Перейти до вмісту
Головна » Баранина на грилі

Баранина на грилі

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Баранина на грилі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    – 1 бараняча нога без кістки
    – 3 зубчики часнику
    – по 1/2 пучка м’яти та кінзи
    – 1 ч. л. зіри
    – 500 мл кефіру
    – 2 стручки солодкого перцю
    – 4 ст. л. рослинної олії
    – 1/2 стручка перцю чилі
    – 2 помідори
    – 2 ст. л. сухого білого вина
    – сіль
    – мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування баранини на грилі
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    М’ясо вимити, добре обсушити паперовим рушником і помістити у велику ємність. Зубчики часнику очистити та пропустити через прес. Зелень кінзи та м’яти промити, обсушити, порубати.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Для маринаду часник, зелень та зіру додати у кефір і добре перемішати. Отриманою сумішшю полити баранину. Верх ємності затягнути плівкою або закрити кришкою. Прибрати на 24 години на холод

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Другого дня стручки солодкого перцю змастити 2 стіл. ложками рослинної олії та запекти в духовці. Потім охолодити проточною холодною водою та очистити. Перець чилі дрібно нарізати.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 4

    Помідори надрізати навхрест, опустити в киплячу воду на 30 с, потім перекласти на друшляк та обережно очистити. М’якуш разом з м’якоттю перцю викласти у чашу блендера і подрібнити.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 5

    У пюре, що вийшло, додати рослинну олію, що залишилося, перець чилі, посолити, поперчити та помішуючи, гасити 5 хв. Влити вино та тримати на вогні близько 3 хв. Дати охолонути.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 6

    Баранину вийняти з маринаду, злегка обсушити паперовий рушник і обсмажити на грилі до повної готовності. Нарізати порційними скибочками і подати на стіл із приготованим соусом.

    Сьогодні ми дізналися як готується Баранина на грилі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *