Перейти до вмісту
Головна » Печеня з кролика з овочами

Печеня з кролика з овочами

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Печеня з кролика з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години 30 хвилин

    Інгредієнти

    На 6 порції:
    – 1 невелика тушка кролика
    – 3 ст. л. оливкової олії
    – 2 зубчики часнику
    – по 1 гілочці шавлії та розмарину
    – ½ лимона
    – 300 мл білого сухого вина
    – 1 стручок солодкого перцю
    – 150 г помідорів чері
    – по 50 г чорних та зелених оливок без кісточок
    – ½ ч. л. мускатного горіха
    – сіль
    – мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування печені з кролика з овочами
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Тушку кролика розрубати на невеликі шматки, посолити та поперчити до смаку. У сотейнику розігріти оливкову олію та обсмажити м’ясо з усіх боків до легкого підрум’янювання.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Часник очистити та порубати. З гілочок розмарину і шавлії обірвати листочки. Часник та зелень додати до кролика, влити 200 мл гарячої води та гасити на маленькому вогні 20 хв.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Половину лимона нарізати скибочками. У сотейник до кролика влити вино, додати лимон і тушкувати, прикривши кришкою, близько 1 год. додати бульйон чи воду.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 4

    Стручок солодкого перцю вимити, добре обсушити, розрізати навпіл, видалити серцевину з насінням, м’якуш нарізати невеликими скибочками. Помідори чері вимити та обсушити.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 5

    У сотейник до тушкованого кролика додати солодкий перець, помідори чері, чорні та зелені оливки, довести до кипіння, гасити ще 10 хв. За бажанням посолити та поперчити.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 6

    М’ясо з овочами посипати мускатним горіхом. Сотейник закрити кришкою і тримати на вимкненій плиті 5 хв. Потім розкласти порційними тарілками та подати на стіл.

    Сьогодні ми дізналися як готується Печеня з кролика з овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *