![Лазання з білими грибами](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2024/02/pechenya-z-krolyka-z-ovochamy.jpg)
Рецепт “Печеня з кролика з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години 30 хвилин
Інгредієнти
На 6 порції:
– 1 невелика тушка кролика
– 3 ст. л. оливкової олії
– 2 зубчики часнику
– по 1 гілочці шавлії та розмарину
– ½ лимона
– 300 мл білого сухого вина
– 1 стручок солодкого перцю
– 150 г помідорів чері
– по 50 г чорних та зелених оливок без кісточок
– ½ ч. л. мускатного горіха
– сіль
– мелений чорний перець
Покроковий процес приготування печені з кролика з овочами
![Лазання з білими грибами1](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2024/02/pechenya-z-krolyka-z-ovochamy1.jpg)
Крок 1
Тушку кролика розрубати на невеликі шматки, посолити та поперчити до смаку. У сотейнику розігріти оливкову олію та обсмажити м’ясо з усіх боків до легкого підрум’янювання.
![Лазання з білими грибами2](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2024/02/pechenya-z-krolyka-z-ovochamy2.jpg)
Крок 2
Часник очистити та порубати. З гілочок розмарину і шавлії обірвати листочки. Часник та зелень додати до кролика, влити 200 мл гарячої води та гасити на маленькому вогні 20 хв.
![Лазання з білими грибами3](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2024/02/pechenya-z-krolyka-z-ovochamy3.jpg)
Крок 3
Половину лимона нарізати скибочками. У сотейник до кролика влити вино, додати лимон і тушкувати, прикривши кришкою, близько 1 год. додати бульйон чи воду.
![Лазання з білими грибами3](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2024/02/pechenya-z-krolyka-z-ovochamy4.jpg)
Крок 4
Стручок солодкого перцю вимити, добре обсушити, розрізати навпіл, видалити серцевину з насінням, м’якуш нарізати невеликими скибочками. Помідори чері вимити та обсушити.
![Лазання з білими грибами3](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2024/02/pechenya-z-krolyka-z-ovochamy5.jpg)
Крок 5
У сотейник до тушкованого кролика додати солодкий перець, помідори чері, чорні та зелені оливки, довести до кипіння, гасити ще 10 хв. За бажанням посолити та поперчити.
![Лазання з білими грибами3](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2024/02/pechenya-z-krolyka-z-ovochamy6.jpg)
Крок 6
М’ясо з овочами посипати мускатним горіхом. Сотейник закрити кришкою і тримати на вимкненій плиті 5 хв. Потім розкласти порційними тарілками та подати на стіл.