Перейти до вмісту
Головна » Печеня в казані на багатті

Печеня в казані на багатті

    Печеня в казані на багатті
    Печеня в казані на багатті

    Рецепт “Печеня в казані на багатті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Печеня в казані на багатті інгредієнти

    – 3 шт. свинячий корейки
    – 1,5 кг картоплі
    – 3-4 шт.болгарського перцю
    – 2 шт. перцю чилі
    – 3-4 шт. помідор
    – 1-2 цибулини
    – 2 шт. моркви
    – 300 мл рослинної олії
    – мелена перука
    – мелений чорний перець
    – часник
    – сіль
    – базилік
    – петрушка
    – 100 мл води

    Покроковий процес приготування печені в казані на багатті
    Печеня в казані на багатті1

    Крок 1

    М’ясо присолюємо, перчимо, додаємо трохи гранульованого часнику та меленої паприки. Усі спеції добре втираємо у м’ясо.

    Печеня в казані на багатті2

    Крок 2

    Розігріваємо казан, наливаємо рослинну олію і розжарюємо його. Обсмажуємо картопля в цілому вигляді без шкірки. Після обсмажування солимо і перчимо.

    Печеня в казані на багатті3

    Крок 3

    Потім обсмажуємо м’ясо близько 5-7 хвилин.

    Печеня в казані на багатті4

    Крок 4

    Обсмажуємо перець чилі та часник 30 секунд і додаємо цибулю, нарізану півкільцями та морквину, смажимо 5 хвилин і додаємо болгарський перець, обсмажуємо ще 3 хвилини. Потім додаємо помідори, нарізані на часточки і готуємо 5 хвилин.

    Печеня в казані на багатті5

    Крок 5

    Додаємо воду, викладаємо картоплю, зверху м’ясо, закриваємо кришкою і готуємо 40 хвилин на вогні нижче середнього. Посипаємо зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як готується Печеня в казані на багатті. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *