Рецепт “Печеня в казані на багатті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– 3 шт. свинячий корейки
– 1,5 кг картоплі
– 3-4 шт.болгарського перцю
– 2 шт. перцю чилі
– 3-4 шт. помідор
– 1-2 цибулини
– 2 шт. моркви
– 300 мл рослинної олії
– мелена перука
– мелений чорний перець
– часник
– сіль
– базилік
– петрушка
– 100 мл води
Покроковий процес приготування печені в казані на багатті
Крок 1
М’ясо присолюємо, перчимо, додаємо трохи гранульованого часнику та меленої паприки. Усі спеції добре втираємо у м’ясо.
Крок 2
Розігріваємо казан, наливаємо рослинну олію і розжарюємо його. Обсмажуємо картопля в цілому вигляді без шкірки. Після обсмажування солимо і перчимо.
Крок 3
Потім обсмажуємо м’ясо близько 5-7 хвилин.
Крок 4
Обсмажуємо перець чилі та часник 30 секунд і додаємо цибулю, нарізану півкільцями та морквину, смажимо 5 хвилин і додаємо болгарський перець, обсмажуємо ще 3 хвилини. Потім додаємо помідори, нарізані на часточки і готуємо 5 хвилин.
Крок 5
Додаємо воду, викладаємо картоплю, зверху м’ясо, закриваємо кришкою і готуємо 40 хвилин на вогні нижче середнього. Посипаємо зеленню.