Перейти до вмісту
Головна » Печеня у сіні

Печеня у сіні

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Печеня у сіні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 15 хвилин
    У 1 порції: 550 ккал, 30 г білків,
    36 г жирів, 22 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ прибл. 1,5–2 кг корейки на кістки
    ❯ 6 зубчиків часнику
    ❯ 4 ст. л. оливкової олії
    ❯ 3 жмені соломи або сіна
    ❯ 1 гілочка чебрецю
    ❯ 170 мл білого вина
    ❯ 2 невеликі очищені цибулини
    ❯ 6 крупно нарізаних бульб топінамбура або картоплі
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування печені у сіні

    Крок 1

    Часник очистити та крупно нарізати. М’ясо вимити, обсушити, нашпигувати часником і обсмажити на оливковій олії
    з усіх боків.

    Крок 2

    Сіно і чебрець викласти на дно форми, влити вино. На сіно покласти м’ясо, цибулю, топінамбур (картопля), посолити та запікати під кришкою 1 год при 180°.

    Сьогодні ми дізналися як готується Печеня у сіні. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *