Перейти до вмісту
Головна » Короп смажений по-домбськи

Короп смажений по-домбськи

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Короп смажений по-домбськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 ПОРЦІЇ, 25 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ тушка коропа без голови та хвоста, готова до кулінарної обробки (бл. 500 г)
    ❯ 100 мл молока
    ❯ 200 г борошна
    ❯ 3 яйця
    ❯ 200 г панірувальних сухарів
    ❯ рослинна олія для фритюру
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування коропа смаженого по-домбськи

    Крок 1

    Яйця розбовтати вилкою, як на омлет. В окрему ємність налити молоко, в окремі плоскі тарілки насипати борошно та панірувальні сухарі.

    Крок 2

    Рибу нарізати порційними скибочками середньої товщини. (За бажанням хребтову кістку та великі кістки видалити.)

    Крок 3

    Підготовлену рибу змочити в молоці, обваляти в борошні, вмочити в яйце і густо запанувати у сухарях.

    Крок 4

    У глибокому сотейнику довести до кипіння достатня кількість олії для фритюру.

    Крок 5

    Підготовлену рибу порційно викладати в киплячу олію та обсмажувати до готовності (10 хв). Готова риба повинна добре підрум’янитися і стати трохи хрусткий.

    Крок 6

    Обсмажену рибу перекладати на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир.

    Крок 7

    Викласти рибу на посуд, посолити та поперчити. Для подачі доповнити рибу свіжими овочами, гарніром з відварених або запечених овочів, подати з великою кількістю пряної зелені та листових салатів.

    Сьогодні ми дізналися як готується Короп смажений по-домбськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *