Перейти до вмісту
Головна » Смажений рис з куркою по-китайськи

Смажений рис з куркою по-китайськи

    Смажений рис з куркою по-китайськи

    Рецепт “Смажений рис з куркою по-китайськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Курячі ніжки 2 шт. (450 гр.)
    – Рис (Басматі) 250 гр
    – Цибуля 50 гр
    – Часник 2 зубки
    – Чилі 1 шт
    – Морква 150 гр
    – Зелений горошок (заморожений) 150 гр
    – Зелена цибуля 3 шт
    – Соєвий соус (темний) 2 ст.л.
    – Яблучний оцет(5%) 1 ст.л.
    – Цукор 1 ч.л.
    – Сіль
    – Перець
    – Рослинна олія

    Покроковий процес приготування смаженого рису з куркою
    Смажений рис з куркою по-китайськи1

    Крок 1

    Нарізаємо м’ясо та овочі. Моркву нарізаємо кубиками. У глибоку сковороду наливаємо рослинна олія. У розігріту олію відправляємо чилі, цибулю та часник. Обсмажуємо буквально хвилинку.

    Смажений рис з куркою по-китайськи2

    Крок 2

    Відправляємо в сковороду курку. Обсмажуємо близько п’яти хвилин і додаємо моркву. Обсмажуємо 2 хвилини та солимо.

    Смажений рис з куркою по-китайськи3

    Крок 3

    Додаємо заморожений зелений горошок. Перемішуємо та додаємо заздалегідь відварений рис. Добре перемішуємо та додаємо соєвий соус. Далі додаємо трохи яблучного оцту та цукру. Смажимо 2 хвилини постійно перемішуючи. Відправляємо в сковороду нарізану зелена цибуля і трохи перчимо. Перемішуємо.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Смажений рис з куркою по-китайськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *