Перейти до вмісту
Головна » Перлова каша з горошком

Перлова каша з горошком

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Перлова каша з горошком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 650 ккал, 22 г білків,
    37 г жирів, 57 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 стебло цибулі-порею
    ❯ 300 г копченого свинячого ошийка
    ❯ 2 ст. л. рубаного чебрецю
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    ❯ 250 г відвареної перлової крупи
    ❯ 500 мл курячого бульйону
    ❯ 100 г замороженого зеленого горошку

    Покроковий процес приготування перлової каші з горошком

    Крок 1

    Духовку нагріти до 220 °. Цибулю-порей обполоснути, порубати. М’ясо нарізати тонкими скибочками. У сотейнику нагріти олію. Обсмажувати м’ясо, цибулю та чебрець бл. 5 хв.

    Крок 2

    Крупу підмішати у сотейник. Масу довести до кипіння, під кришкою запікати в духовці прибл. 15 хв. Розморожений горошок з’єднати з масою в сотейнику та продовжувати запікати ще 15 хв. На смак посолити та поперчити. Теплу страву розкласти по порційним тарілкам. На гарнір добре подати відварену картоплю або картопляне пюре.

    Перед варінням перлову крупу слід добре промити, залити холодною водою на 2-3 години та дати їй набрякнути. Крупу відкинути на друшляк, викласти у каструлю, залити холодною водою і варити щонайменше 50 хв на слабкому вогні.

    Сьогодні ми дізналися як готується Перлова каша з горошком. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *