Перейти до вмісту
Головна » Вафлі з полб’яного борошна з сиром

Вафлі з полб’яного борошна з сиром

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Вафлі з полб’яного борошна з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 820 ккал, 25 г білків,
    62 г жирів, 42 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 2 порції:
    ❯ 1/2 склянки полб’яного борошна
    ❯ 1 ч. л. розпушувача
    ❯ 3 яйця
    ❯ по 1/2 склянки молока та мінеральної води
    ❯ 1 ст. л. оливкової олії
    ❯ 4 ст. л. тертого сиру
    ❯ 8 тонких скибочок сиров’яленої шинки
    ❯ 1 пір’їнка зеленої цибулі

    Покроковий процес приготування вафлів з сиром

    Крок 1

    Борошно з розпушувачем просіяти в миску. В окремому посуді збовтати яйця з молоком, водою та олією. Влити в борошняну суміш і ретельно перемішати, щоб не було грудочок. В останню чергу всипати в тісто тертий сир, перемішати.

    Крок 2

    Нагріти вафельницю, у середину кожної виїмки налити трохи тіста і випікати вафлі до готовності згідно з інструкціями до вафельниці. Подати вафлі із сиров’яленою шинкою, посипавши нарізаною кільцями зеленою цибулею.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Вафлі з полб’яного борошна з сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *