Перейти до вмісту
Головна » Вафлі з какао та ягідним соусом

Вафлі з какао та ягідним соусом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Вафлі з какао та ягідним соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 650 ккал, 18 г білків,
    20 г жирів, 99 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 склянка борошна
    ❯ 1/2 склянки какао
    ❯ 150 г + 1 ст. л. цукру
    ❯ 1 ч. л. розпушувача
    ❯ 1 ч. л. соди
    ❯ дрібка солі
    ❯ 1 склянка густого йогурту
    ❯ 2 яйця
    ❯ 1,5 склянки молока
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 400 г заморожених лісових ягід

    Покроковий процес приготування вафлів з какао

    Крок 1

    Збовтати яйця з молоком, йогуртом і олією. Всипати борошно, що просіює з какао, 1 стіл. ложку цукру, соду, розпушувач, сіль і перемішати. Випекти з тіста вафлі.

    Крок 2

    Ягоди засипати в каструлі цукром та проварити 10 хв. Подати до вафель.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Вафлі з какао та ягідним соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *