Перейти до вмісту
Головна » Запіканка на йогурті

Запіканка на йогурті

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Запіканка на йогурті інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 55 хвилин
    У 1 порції: 290 ккал, 9 г білків,
    13 г жирів, 35 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 яйця
    ❯ 70 г меду
    ❯ 250 г натурального густого йогурту
    ❯ 1 ч. л. ванільного екстракту
    ❯ 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю
    ❯ 200 г заморожених ягід (малин, чорниць)
    ❯ цукрова пудра

    Покроковий процес приготування запіканки на йогурті

    Крок 1

    Нагріти духовку до 160 °. Яйця розбити у миску, додати мед, йогурт, ванільний екстракт та крохмаль. Збовтати віночком до отримання однорідної суміші

    Крок 2

    У змащену жиром форму для пирога діаметром 23 см викласти половину ягід. Залити їх яєчно-йогуртовою сумішшю,
    посипати ягодами, що залишилися, і запікати в духовці 40-45 хв.

    Крок 3

    Запіканку посипати цукровою пудрою. Подати теплою або охолодженою.

    Сьогодні ми дізналися як готується Запіканка на йогурті. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *