Перейти до вмісту
Головна » Вафлі шоколадним соусом та мигдалем

Вафлі шоколадним соусом та мигдалем

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Вафлі шоколадним соусом та мигдалем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 660 ккал, 12 г білків,
    42 г жирів, 62 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 яйця
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 2 ст. л. кленового сиропу
    ❯ 1/2 склянки кокосового молока
    ❯ 1 склянка борошна
    ❯ дрібка солі
    ❯ 1 ч. л. розпушувача
    ❯ 80 мл вершків
    ❯ 100 г шоколаду
    ❯ 4 ст. л. мигдальної стружки

    Покроковий процес приготування вафлів з шоколадним соусом

    Крок 1

    Збовтати яйця з кокосовим молоком, олією та кленовим сиропом. Всипати борошно, сіль, розпушувач і перемішати.
    Випекти з тіста рум’яні вафлі.

    Крок 2

    Нагріти вершки та, помішуючи, розтопити шоколад. Мигдаль обсмажити на сухій сковороді. Подати вафлі, полив
    шоколадним соусом і посипавши стружкою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Вафлі шоколадним соусом та мигдалем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *