Перейти до вмісту
Головна » Шоколадний торт без борошна

Шоколадний торт без борошна

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Шоколадний торт без борошна” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 470 ккал, 12 г білків,
    41 г жирів, 12 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 120 г арахісу
    ❯ 20 г фундука
    ❯ по 40 г кешью та мигдалю
    ❯ соняшникова олія
    ❯ 290 г чорного шоколаду
    ❯ 130 г вершкового масла
    ❯ 3 жовтки
    ❯ 1 ст. л. порошку какао
    ❯ 8 білків
    ❯ 130 г цукру
    ❯ 1 ч. л. розпушувача

    Покроковий процес приготування шоколадного торту без борошна

    Крок 1

    Для крему усі горіхи подрібнити. Підмішати 1 стіл. ложку соняшникової олії та трохи теплої води

    Крок 2

    Білки збити в піну із цукром. Шоколад розтопити на водяній лазні. Дати трохи охолонути. Підмішати жовтки, вершкове масло, какао, розпушувач та збиті білки. Викласти масу у форму та випікати 35 хв при 170 °. Розрізати на три коржі. Змастити горіховим кремом. За бажанням прикрасити торт збитими вершками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Шоколадний торт без борошна. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *