Перейти до вмісту
Головна » Шоколадний брауні

Шоколадний брауні

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Шоколадний брауні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 620 ккал, 7 г білків,
    38 г жирів, 63 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 4 яйця
    ❯ 250 г коричневого цукру
    ❯ 300 г чорного шоколаду
    ❯ 200 г вершкового масла
    ❯ 85 г борошна
    ❯ 1 ч. л. розпушувача
    ❯ жменя очищених фісташок

    Покроковий процес приготування шоколадного брауні

    Крок 1

    Шоколад поламати шматочками. Вершкове масло нарізати. Яйця збити із цукром.

    Крок 2

    Розтопити на гарячій водяній бані шоколад з вершковим маслом. Зняти з вогню. Дати трохи охолонути. Підмішати яйця, всипати борошно, змішане з розпушувачем, додати фісташки.

    Крок 3

    Масу, що вийшла, викласти на вистелений папером для випікання лист, розрівняти та випікати 20 хв при 160°.

    Крок 4

    Перевірити готовність дерев’яною шпажкою – вона має бути злегка волога, зі шматочками шоколадного тіста. Дати охолонути. Нарізати шматочками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Шоколадний брауні. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *