Перейти до вмісту
Головна » Масляний пиріг з апельсином

Масляний пиріг з апельсином

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Масляний пиріг з апельсином” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 380 ккал, 4 г білків,
    26 г жирів, 30 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 175 г охолодженого вершкового масла
    ❯ 225 г борошна
    ❯ 1 ст. л. тертої цедри апельсина
    ❯ 50 г коричневого цукру
    ❯ 200 мл вершків жирністю не менше 33%
    ❯ 2 ст. л. цукру
    ❯ 4 плоди маракуї

    Покроковий процес приготування масляного пиріга

    Крок 1

    Нагріти духовку до 160 °. Масло нарізати кубиками, разом із борошном і цедрою апельсина викласти в чашу блендера і подрібнювати до отримання крихти. Додати коричневий цукор і злегка збити блендером, щоб усі інгредієнти з’єдналися

    Крок 2

    Висипати масу на робочу поверхню, руками швидко сформувати кулю та розкотити в круглу пласт завтовшки прибл. 1 см. Гострим ножем підрівняти краї та зробити неглибокі надрізи, ніби розділяючи коржик на вісім частин.

    Крок 3

    Перекласти на вистелений папером для випікання лист і випікати бл. 20 хв до утворення рум’яної скоринки. Тим часом охолоджені вершки збити у міцну піну із цукром. Охолоджений пиріг подати зі збитими вершками та м’якоттю маракуї.

    Цедра та м’якуш екзотичних фруктів надають випічці освіжаючу нотку

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Масляний пиріг з апельсином. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *