Перейти до вмісту
Головна » Лимонний чизкейк на пісочній основі

Лимонний чизкейк на пісочній основі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Лимонний чизкейк на пісочній основі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 10 хвилин
    У 1 порції: 530 ккал, 7 г білків,
    39 г жирів, 36 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 8 порцій
    Для тесту:
    ❯ 150 г борошна
    ❯ 1/2 ч. л. розпушувача
    ❯ 55 г цукру
    ❯ 1 ст. л. тертої цедри лимона
    ❯ 80 г охолодженого вершкового масла
    ❯ 1 яєчний жовток
    ❯ сухий горох для випікання
    Для начинки:
    ❯ 500 г сиру маскарпоне
    ❯ 75 г цукру
    ❯ 1 яйце
    ❯ 1 ст. л. борошна
    ❯ 1 ст. л. тертої цедри лимона
    ❯ кілька крапель ванільної есенції
    Для прикрас:
    ❯ 1 лимон
    ❯ 1 ст. л. цукру

    Покроковий процес приготування чизкейку на пісочній основі

    Крок 1

    Борошно просіяти в миску, додати цедру, цукор та розпушувач. Олію нарізати кубиками, додати до сухих інгредієнтів та розтерти у крихту. Додати жовток, 1 стіл. ложку холодної води та замісити пісочне тісто.

    Крок 2

    Нагріти духовку до 160 °. Змащену жиром форму для пирога вистелити тестом, зробивши бортики. Накрити тісто листом паперу для випікання, насипати горох та випікати основу 10–15 хв.

    Крок 3

    Змішати інгредієнти для начинки до одержання кремоподібної маси. Форму вийняти з духовки, горох та папір видалити. На пісочну основу викласти начинку та випікати 30 хв.

    Крок 4

    Лимон ретельно вимити, нарізати кухлями та змішати в каструлі з 1 стіл. ложкою цукру. Влити 100 мл води та проварити на слабкому вогні 10 хв. Прикрасити чизкейк кружками лимона

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Лимонний чизкейк на пісочній основі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *