Перейти до вмісту
Головна » Чизкейк у келихах

Чизкейк у келихах

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Чизкейк у келихах” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 хвилин
    У 1 порції: 860 ккал, 7 г білків,
    31 г жирів, 45 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 300 г печива (бажано солодких крекерів з борошна грубого помелу)
    ❯ 400 г жирного сиру
    ❯ 100 мл згущеного молока
    ❯ 300 г замороженої малини
    ❯ 1 ст. л. рідкого меду
    ❯ мигдальні “пелюстки”

    Покроковий процес приготування чизкейку у келихах

    Крок 1

    Печиво скришити та розподілити по 8 келихів. Сир розтерти з молоком і викласти на печиво.

    Крок 2

    Половину малини розім’яти вилкою і змішати з медом. По 1 чайній ложці суміші розкласти по келихах поверх сиру. Зверху розподілити ягоди, що залишилися. Посипати чизкейк мигдальними пелюстками. Перед подачею охолодити

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Чизкейк у келихах. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *