Перейти до вмісту
Головна » Рулет із рубаного м’яса

Рулет із рубаного м’яса

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Рулет із рубаного м’яса з начинкою із солодкого перцю, фаршированого ніжним сирним сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 40 хвилин
    У 1 порції: 950 ккал, 44 г білків,
    77 г жирів, 21 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 довгастий стручок червоного солодкого перцю
    ❯ 250 г сирного сиру із зеленню
    ❯ 6 ст. л. панірувальних сухарів
    ❯ 1 ст. л. вершків
    ❯ 800 г рубаного м’яса асорті
    ❯ 1 яйце
    ❯ 2 ст. л. рубаної зелені
    ❯ 1–2 ст. л. рослинної олії
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування чизкейку рулету із рубаного м’яса

    Крок 1

    Стручок солодкого перцю вимити. Видаливши плодоніжку та насіння, нафарширувати перець сирним сиром і покласти в холодильник.

    Крок 2

    Рубане м’ясо змішати з 2 стіл. ложками панірувальних сухарів, додати вершки, яйце, приправити сіллю та меленим чорним перцем і добре вимісити масу руками.

    Крок 3

    Нагріти духовку до 160 °. М’ясну масу викласти пластом на вистелену харчову плівку робочої поверхні. Зверху на м’ясо покласти фарширований солодкий перець та, загорнувши харчову плівку, сформувати рулет. Сухарі, що залишилися, перемішати з рубаною зеленню, обваляти рулет в отриманій паніровці, загорнути його в папір для випікання і викласти на лист. Запікати у духовці 1 ч. Папір видалити. Рулет змастити 1-2 стіл. ложками рослинної олії та запікати ще 15 хв при 180°. Готовий рулет нарізати скибочками. Добре подати на стіл з картоплею

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рулет із рубаного м’яса. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *