Перейти до вмісту
Головна » Морозиво із каштана

Морозиво із каштана

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Морозиво із каштана” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 10 хвилин
    У 1 порції: 630 ккал, 7 г білків,
    30 г жирів, 80 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    250 мл вершків жирністю не менше 33%
    10 г ванільного цукру
    400 г каштанового пюре
    100 г цукру
    1 ст. л. коньяку
    80 г чорного шоколаду

    Покроковий процес приготування морозива із каштана

    Крок 1

    250 мл вершків жирністю не менше 33% збити з 10 г ванільного цукру. В окремому посуді збити 400 г каштанового пюре зі 100 г цукру, додати 1 стіл. ложку коньяку. Обидві суміші перемішати.

    Крок 2

    80 г чорного шоколаду поламати шматочками та підмішати у суміш. Сформувати з маси, що вийшла невеликі кульки та помістити їх у морозильник на 4–5 год.

    Крок 3

    Перед подачею на стіл розкласти кульки морозива по креманках і дати злегка підтанути при кімнатної температури. Для подачі добре полити шоколадною глазур’ю і прикрасити листочками м’яти.

    Щоб поласувати печеними каштанами, нагрійте духовку до 200° і запікайте їх на деку 20 хвилин. Дуже важливо до запікання зробити неглибокий хрестоподібний надріз на плоскій стороні кожного горіха, інакше каштани просто Вибухнуть! Каштани гарні та у вареному вигляді. Спочатку їх треба надрізати та залити холодною водою, довести до
    кипіння, потім відварити до м’якості. Це займе прибл. 20 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Морозиво із каштана. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *