Рецепт “Альтернатива картоплі фрі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 180 ккал, 8 г білків,
12 г жирів, 11 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 800 г очищеної брукви
❯ оливкова олія
❯ мелений чорний перець
❯ 100 г тертого сиру
❯ сіль
Крок 1
Брукву нарізати брусочками товщиною бл. 0,7 см та довжиною бл. 6–7 см. Завантажити їх у киплячу воду та бланшувати 3 хв. Відкинути на друшляк, обполоснути холодною водою та обсушити паперовим рушником.
Крок 2
Нагріти духовку до 170 °. Деко вислати папером для випікання і змастити оливковою олією. Викласти на лист брусочки брукви, злегка їх поперчити та збризкати оливковою олією. Запікати брукву 25 хв, потім посипати сиром і запікати ще 2 хв, щоб сир розплавився. Палички посолити на смак і подати з кетчупом.
Для кетчупу 3 зубчики часнику та 1 цибулину очистити, порубати та злегка обсмажити на 3 стіл. ложках олії. Додати 1 стіл. ложку томату-пасти, 450 г консервованої м’якоті помідорів та 80 мл сухого червоне вино. Кетчуп посолити,
поперчити, додати щіпку цукру та варити 30 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…