Рецепт “Американські пончики з глазур’ю (донати)” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години 30 хвилин
У 1 порції: 300 ккал, 5 г білків,
17 г жирів, 29 г вуглеводів
На 12 порцій:
❯ 150 мл теплого молока
❯ 1 ст. л. цукру
❯ 1/2 пакетика (прибл. 5 г) сухих дріжджів
❯ 350 г борошна
❯ дрібка солі
❯ 1 пакетик ванільного цукру
❯ 2 яйця
❯ 1 ст. л. вершкового масла
❯ 2 ст. л. рому
Для глазурі:
❯ 100 г білого шоколаду
❯ 2 ст. л. рома або кокосового лікеру
Крок 1
Дріжджі розвести в теплому молоці, додати цукор та 1 стіл. ложку борошна, замісити опару. Дати їй підійти у теплому місці 15 хв. Додати борошно, що залишилося, сіль, ванільний цукор, яйця, ром і вершкове масло. Замісити тісто та дати йому підійти у теплому місці 1 год.
Крок 2
З тіста вирізати кружки, посередині проробити отвір. Викласти на вистелений папером для випікання лист, дати
підійти 15 хв. Випікати у духовці 8 хв при 160°. Донати, що охолонули, прикрасити розтопленим шоколадом з додаванням алкоголю.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…