Перейти до вмісту
Головна » Американські пончики з глазур’ю

Американські пончики з глазур’ю

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Американські пончики з глазур’ю (донати)” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години 30 хвилин
    У 1 порції: 300 ккал, 5 г білків,
    17 г жирів, 29 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 12 порцій:
    ❯ 150 мл теплого молока
    ❯ 1 ст. л. цукру
    ❯ 1/2 пакетика (прибл. 5 г) сухих дріжджів
    ❯ 350 г борошна
    ❯ дрібка солі
    ❯ 1 пакетик ванільного цукру
    ❯ 2 яйця
    ❯ 1 ст. л. вершкового масла
    ❯ 2 ст. л. рому
    Для глазурі:
    ❯ 100 г білого шоколаду
    ❯ 2 ст. л. рома або кокосового лікеру

    Покроковий процес приготування американськіх пончиків з глазур’ю

    Крок 1

    Дріжджі розвести в теплому молоці, додати цукор та 1 стіл. ложку борошна, замісити опару. Дати їй підійти у теплому місці 15 хв. Додати борошно, що залишилося, сіль, ванільний цукор, яйця, ром і вершкове масло. Замісити тісто та дати йому підійти у теплому місці 1 год.

    Крок 2

    З тіста вирізати кружки, посередині проробити отвір. Викласти на вистелений папером для випікання лист, дати
    підійти 15 хв. Випікати у духовці 8 хв при 160°. Донати, що охолонули, прикрасити розтопленим шоколадом з додаванням алкоголю.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Американські пончики з глазур’ю. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *