Перейти до вмісту
Головна » Пончики з яблуком

Пончики з яблуком

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Пончики з яблуком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 6 середніх твердих кисло-солодких яблук
    ❯ 150 г борошна
    ❯ 2 ст. л. цукру
    ❯ 1 ч. л. розпушувача для тіста
    ❯ 1/2 ч. л. солі
    ❯ 200 мл молока
    ❯ 1 яйце
    ❯ мелена кориця
    ❯ сік лимона
    ❯ рослинна олія для фритюру
    ❯ цукрова пудра для подачі

    Покроковий процес приготування пончиків з яблуком
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Яблука вимити та обсушити. Не розрізаючи яблука, за допомогою гострого тонкого ножа або спеціального пристрою видалити серцевини. Підготовлені яблука нарізати товстими (ок. 1,5 см) кружальцями та збризкати соком лимона. Для тесту в глибокій мисці борошно з’єднати з сіллю, розпушувачем, цукром та корицею, вбити яйце і, вливаючи тонким струмком молоко добре перемішати.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Тесту дати настоятися при кімнатній температурі прибл. 15 хв. Тісто повторно добре перемішати. Нагріти в сотейнику достатню кількість олії. Гуртки яблук вмочувати за допомогою вилки або зручного столового ножа
    у тісто. Порційно викладати яблука в тісті в киплячу олію.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Яблука в тісті обсмажувати, часто перевертаючи шумівкою, до рівного золотистого кольору з усіх боків. Смажені пончики викладати на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир. Готові пончики гарячими густо посипати цукровою пудрою (або цукровою пудрою з корицею (2:1)). глазур’ю, доповнити легким кремом або морозивом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пончики з яблуком. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *