Перейти до вмісту
Головна » Пироги до чаю

Пироги до чаю

    Пироги до чаю

    Рецепт “Пироги до чаю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Ви готові спекти пиріг на першу вимогу рідних? У будній день, без особливого приводу? Спробуємо! Нехай ваги та мірні склянки відпочивають на полиці, вони нам не потрібні. У цих рецептах головне дотриматися пропорції.

    6 порцій, 1 години 30 хвилин

    Інгредієнти

    – 5-6 кисло-солодких яблук
    – 1 склянка цукру
    – 1 склянка борошна
    – 1 склянка манних круп
    – 1 склянка молока
    – 1 ст. л. ванільного цукру
    – Сіль
    – 1/2 склянки мигдальних пелюсток або інших рубаних горіхів
    – Цукрова пудра для подачі

    Покроковий процес приготування пирогів до чаю

    Крок 1

    Яблука вимити, очистити і натерти на великій тертці.

    Крок 2

    Духовку нагріти до 180 °. Підготувати форму для випікання та вистелити її пергаментом.

    Крок 3

    У глибокій мисці перемішати цукор, борошно та манні крупи, додати щіпку солі. На дно підготовленої форми
    висипати рівним шаром 1/4 сухої суміші та викласти шар яблук. Шари повторити. Останнім викласти шар яблук.

    Крок 4

    Молоко довести до кипіння та залити їм продукти у формі, розподіляючи рідину по всій поверхні. Акуратно
    проткнути виріб у кількох місцях, щоб рідина проникла у всі шари.

    Крок 5

    Випікати пиріг бл. 1 ч. Посипати рівним шаром мигдальних пелюсток чи інших рубаних горіхів і випікати ще 20-25 хв. Готовому пирогу дати повністю охолонути у формі і перекласти його на блюдо сервування. Посипати цукровою пудрою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пироги до чаю. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *