Перейти до вмісту
Головна » Десерт із кускусу з ягодами

Десерт із кускусу з ягодами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Десерт із кускусу з ягодами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 420 ккал, 10 г білків,
    13 г жирів, 65 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 200 мл молока
    ❯ 100 мл води
    ❯ 1 склянка кускусу
    ❯ 4 ст. л. рідкого меду
    ❯ 2 ст. л. кокосової стружки
    ❯ 1 яйце
    ❯ 150 г свіжих або заморожених лісових ягід
    ❯ вершкове масло для змащування формочок
    ❯ кокосова стружка для посипання формочок

    Покроковий процес приготування десерт із кускусу

    Крок 1

    Молоко налити в каструлю, додати воду та довести до кипіння. Зняти каструлю з вогню, всипати в гарячу рідину кускус. Додати мед, кокосову стружку та ретельно перемішати. Дати суміші охолонути.

    Крок 2

    Яйце збити віночком і ввести в круп’яну суміш, що остигнула. В останню чергу всипати свіжі чи заморожені ягоди та акуратно все перемішати

    Крок 3

    Нагріти духовку до 170 °. Порційні формочки добре змастити вершковим маслом і присипати кокосовою стружкою.
    Підготовлену суміш розкласти формочками та запікати 20–30 хв до рум’яної скоринки. Подати десерт можна як теплим, так і та холодним.

    Кускус – це приготована особливим способом пшенична крупа, схожа на манку.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Десерт із кускусу з ягодами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *