Перейти до вмісту
Головна » Полента з капустою та грибами

Полента з капустою та грибами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Полента з капустою та грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 хвилин
    У 1 порції: 310 ккал, 10 г білків,
    17 г жирів, 31 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 200 г кукурудзяного борошна
    ❯ 100 г козячого сиру
    ❯ 1 яйце
    ❯ 1 рубана цибулина
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 4 подрібнені зубчики часнику
    ❯ 200 г печериць пластинами
    ❯ 100 мл сухого білого вина
    ❯ 100 г брюссельської капусти четвертинками
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 2 ст. л. мигдальних пелюсток

    Покроковий процес приготування поленти

    Крок 1

    Довести до кипіння 800 мл води. Зменшити вогонь і порціями, помішуючи, всипати борошно. Варити до загусання і зняти з вогню. Додати сир, яйце і добре перемішати. Масу розкотити у тонкий пласт, дати охолонути та нарізати трикутниками.

    Крок 2

    Цибуля, часник та гриби обсмажити у сотейнику на олії. Влити вино, покласти капусту, довести рідину до кипіння та тушити бл. 3 хв. Посолити та поперчити. Гриби з капустою викласти на поленту і посипати мигдалем.

    Сьогодні ми дізналися як готується Полента з капустою та грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *