Перейти до вмісту
Головна » Сирні пончики

Сирні пончики

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Сирні пончики” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 200 ккал, 4 г білків,
    13 г жирів, 16 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 20 шт.
    ❯ 250 г борошна
    ❯ 2 ст. л. цукру
    ❯ 1 пакетик розпушувача
    ❯ 2 яйця
    ❯ 250 г сиру
    ❯ рослинна олія для фритюру
    ❯ джем
    ❯ цукрова пудра

    Покроковий процес приготування сирних пончиків

    Крок 1

    Просіяне борошно змішати з цукром та розпушувачем, висипати гіркою в миску. Посередині зробити поглиблення, додати яйця, 2 ст. ложки рослинної олії та сир. Замісити тісто

    Крок 2

    У каструлю з товстим дном і високими стінками налити олію (на 5–6 см висоти каструлі) і нагріти до 170°.
    За допомогою ложки сформувати з тіста кульки та обсмажити їх у фрітюр до золотистого кольору.

    Крок 3

    Готові пончики перекладати на паперовий рушник, щоб стек зайвий жир. Подати з джемом, рясно посипавши цукровою пудрою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирні пончики. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *