Перейти до вмісту
Головна » Капустяний салат з авокадо та яблуком

Капустяний салат з авокадо та яблуком

    Капустяний салат з авокадо та яблуком

    «Діаменю» рецепт “Капустяний салат з авокадо та яблуком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    72 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г білокачанної капусти
    – 1 яблуко
    – 1 авокадо
    – 1 ст. лимонного соку
    – перець і сіль – на смак
    – 2-3 ст. оливкової олії

    Покроковий процес приготування капустяного салату з авокадо

    Крок 1

    Капусту тонко шаткують. Яблуко очищаю від насіння. З авокадо видаляю кісточку.

    Крок 2

    Нарізаю яблуко та авокадо тонкими скибочками приблизно однакового розміру.

    Крок 3

    Викладаю капусту в салатник, солю і злегка мну руками, щоб вона пустила сік і стала м’якшою. Додаю скибочки яблука та авокадо.

    Крок 4

    Відразу збризкую яблуко та авокадо лимонним соком, щоб не потемніли. Заправляю салат оливковою олією.

    Крок 5

    Додаю мелений перець та сіль. Добре перемішую та викладаю гіркою в салатник. При подачі прикрашаю листочками м’яти.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Капустяний салат з авокадо та яблуком. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *