Рецепт “Американський соус барбекю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 хвилин
У 1 порції: 350 ккал, 5 г білків,
11 г жирів, 62 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 1 цибулина
❯ 10 зубчиків часнику
❯ 2 очищених від насіння стручка червоного перцю чилі
❯ 4 ст. л. оливкової олії
❯ 2 ст. л. свіжих листочків чебрецю
❯ 4 гілочки розмарину
❯ 4 лаврові листи
❯ 1 ст. л. меленої солодкої паприки
❯ сік та цедра 2 апельсинів
❯ 100 г цукру
❯ 6 ст. л. бальзамічного оцту
❯ 200 мл кетчупу
❯ по 2 ст. л. вустерського соусу та гострої гірчиці
❯ 200 мл яблучного соку
❯ по 1 ч. л. солі та свіжомеленого чорного перцю
Крок 1
Цибулю та часник очистити, нарізати та разом зі стручками перцю чилі подрібнити у блендері. Масу обсмажувати у сотейнику на оливковій олії 3 хв.
Крок 2
Листики чебрецю та розмарин також подрібнити у блендері, додавши цедру, лавровий лист та мелену паприку. З’єднати з часниково-цибульною сумішшю, посипати цукром і при постійному помішуванні нагрівати прибл. 2 хвилин, поки маса не карамелізується
Крок 3
Влити 250 мл води, додати сік апельсину та інгредієнти, що залишилися. Уварювати соус на слабкому вогні бл. 10-20 хв до загусання. Готовий соус процідити через дрібне сито та прибрати в холодильник. Для тривалого зберігання розлити у стерилізовані банки та закоркувати.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…