Перейти до вмісту
Головна » Американський соус барбекю

Американський соус барбекю

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Американський соус барбекю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хвилин
    У 1 порції: 350 ккал, 5 г білків,
    11 г жирів, 62 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 10 зубчиків часнику
    ❯ 2 очищених від насіння стручка червоного перцю чилі
    ❯ 4 ст. л. оливкової олії
    ❯ 2 ст. л. свіжих листочків чебрецю
    ❯ 4 гілочки розмарину
    ❯ 4 лаврові листи
    ❯ 1 ст. л. меленої солодкої паприки
    ❯ сік та цедра 2 апельсинів
    ❯ 100 г цукру
    ❯ 6 ст. л. бальзамічного оцту
    ❯ 200 мл кетчупу
    ❯ по 2 ст. л. вустерського соусу та гострої гірчиці
    ❯ 200 мл яблучного соку
    ❯ по 1 ч. л. солі та свіжомеленого чорного перцю

    Покроковий процес приготування соусу барбекю

    Крок 1

    Цибулю та часник очистити, нарізати та разом зі стручками перцю чилі подрібнити у блендері. Масу обсмажувати у сотейнику на оливковій олії 3 хв.

    Крок 2

    Листики чебрецю та розмарин також подрібнити у блендері, додавши цедру, лавровий лист та мелену паприку. З’єднати з часниково-цибульною сумішшю, посипати цукром і при постійному помішуванні нагрівати прибл. 2 хвилин, поки маса не карамелізується

    Крок 3

    Влити 250 мл води, додати сік апельсину та інгредієнти, що залишилися. Уварювати соус на слабкому вогні бл. 10-20 хв до загусання. Готовий соус процідити через дрібне сито та прибрати в холодильник. Для тривалого зберігання розлити у стерилізовані банки та закоркувати.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Американський соус барбекю. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *