Калорійність

Апельсиновий сорбет

«Діаменю» рецепт “Апельсиновий сорбет” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,8 ХО
22 ккал

Інгредієнти

❯ 4 стиглих апельсини
❯ 1 ст.л. стевіозида
❯ 1 ч.л. лимонного соку

Покрокове приготування апельсинового сорбету

Крок 1

Витискаю сік з апельсинів. У блендері змішую апельсиновий сік, стевіозид та лимонний сік. Переливаю суміш у контейнер для заморожування та поміщаю у морозильник.

Крок 2

Кожні 30 хвилин дістаю контейнер із морозильника і ретельно перемішую сорбет вилкою, щоб уникнути утворення кристалів льоду.

Крок 3

Через 3-4 години сорбет стане однорідним. Подавати в охолоджених келихах, прикрасивши горіхами.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Апельсиновий сорбет. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago