«Діаменю» рецепт “Апельсиновий сорбет” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
22 ккал
❯ 4 стиглих апельсини
❯ 1 ст.л. стевіозида
❯ 1 ч.л. лимонного соку
Крок 1
Витискаю сік з апельсинів. У блендері змішую апельсиновий сік, стевіозид та лимонний сік. Переливаю суміш у контейнер для заморожування та поміщаю у морозильник.
Крок 2
Кожні 30 хвилин дістаю контейнер із морозильника і ретельно перемішую сорбет вилкою, щоб уникнути утворення кристалів льоду.
Крок 3
Через 3-4 години сорбет стане однорідним. Подавати в охолоджених келихах, прикрасивши горіхами.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…