Перейти до вмісту
Головна » Апельсиновий сорбет

Апельсиновий сорбет

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Апельсиновий сорбет” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    22 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 4 стиглих апельсини
    ❯ 1 ст.л. стевіозида
    ❯ 1 ч.л. лимонного соку

    Покрокове приготування апельсинового сорбету

    Крок 1

    Витискаю сік з апельсинів. У блендері змішую апельсиновий сік, стевіозид та лимонний сік. Переливаю суміш у контейнер для заморожування та поміщаю у морозильник.

    Крок 2

    Кожні 30 хвилин дістаю контейнер із морозильника і ретельно перемішую сорбет вилкою, щоб уникнути утворення кристалів льоду.

    Крок 3

    Через 3-4 години сорбет стане однорідним. Подавати в охолоджених келихах, прикрасивши горіхами.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Апельсиновий сорбет. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *