Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Апельсиновий торт” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

На 1 корж знадобиться:
– цедра 1 апельсина
– 170 г знежиреного низькобілкового сиру
– 2 яйця
– 40 г мигдального борошна
– 0,5 ч.л. розпушувача тіста
– ванілін і цукрозамінник – на смак
Для крему:
– очищені апельсини (170 г)
– 1 ч. л. Псіліум
– 1 ч. л. ксантанової камеді
– пакетик ваніліну
– 0,5 ч.л. куркуми

Процес приготування апельсинового торта

Крок 1

Змішати інгредієнти сухі для коржа. Від апельсина відрізати 4 кружки. Додати сир, яйця в суху суміш, перемішати. Вилити тісто у форму.

Крок 2

Викласти зверху апельсин. Готувати в мікрохвильовій печі 10-12 хвилин при максимальній потужності. Другий корж спекти, так само як і перший, тільки прикрашати апельсином.

Крок 3

Змішати всі інгредієнти для крему в блендері – повинен вийти щільний крем. Два коржі з’єднати кремом

Сьогодні ми дізналися як приготувати Апельсиновий торт. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago