Перейти до вмісту
Головна » Апельсиновий торт

Апельсиновий торт

    Апельсиновий торт

    Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Апельсиновий торт” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    На 1 корж знадобиться:
    – цедра 1 апельсина
    – 170 г знежиреного низькобілкового сиру
    – 2 яйця
    – 40 г мигдального борошна
    – 0,5 ч.л. розпушувача тіста
    – ванілін і цукрозамінник – на смак
    Для крему:
    – очищені апельсини (170 г)
    – 1 ч. л. Псіліум
    – 1 ч. л. ксантанової камеді
    – пакетик ваніліну
    – 0,5 ч.л. куркуми

    Процес приготування апельсинового торта

    Крок 1

    Змішати інгредієнти сухі для коржа. Від апельсина відрізати 4 кружки. Додати сир, яйця в суху суміш, перемішати. Вилити тісто у форму.

    Крок 2

    Викласти зверху апельсин. Готувати в мікрохвильовій печі 10-12 хвилин при максимальній потужності. Другий корж спекти, так само як і перший, тільки прикрашати апельсином.

    Крок 3

    Змішати всі інгредієнти для крему в блендері – повинен вийти щільний крем. Два коржі з’єднати кремом

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Апельсиновий торт. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *