Перейти до вмісту
Головна » Еклери

Еклери

    Еклери

    Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Еклери” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Для тесту:
    – 30 г гарбузового борошна
    – 1 ч. л. ксантанової камеді
    – дрібка солі
    – 75 мл гарячої води
    – 1 яйце
    Для начинки:
    – по 10 г зелені щавлю, кропу та петрушки
    – 1 відварене яйце
    – 100 г знежиреного низькобілкового сиру
    – дрібка солі

    Процес приготування еклерів

    Крок 1

    Гарбузове борошно змішати з ксантановою камеддю та сіллю. Додати гарячу воду та перемішати ложкою до однорідності. Залишити при кімнатній температурі до остигання. Додати яйце. Збити до кремоподібної структури.

    Крок 2

    Збити до кремоподібної структури. За допомогою кондитерського мішка сформувати еклери (6 штук). Поставити в розігріту до 200 град. духовку на 25 хв. Не відкривати духовку під час випікання!

    Крок 3

    Остудити. Для начинки змішати подрібнену зелень, нарізане кубиками яйце, сир, сіль. Розрізати еклери вздовж, покласти начинку та з’єднати. За один прийом їжі можна з’їсти 2 еклери.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Еклери. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *