Рецепт “Ароматне куряче філе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 500 ккал, 42 г білків,
95 г жирів, 25 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 2 зірочки бадьяна
❯ 1/2 палички кориці
❯ 1 ст. л. морської солі
❯ по 1 ч. л. меленого коріандру та сичуаньського перцю
❯ 80 мл соєвого соусу
❯ 250 мл десертного вина
❯ цедра 1 апельсину
❯ 4 філе курячої грудки
❯ рисове борошно та олія
Крок 1
Бадьян та корицю обсмажити на сухій сковороді до появи характерного аромату, перемолоти в блендері і змішати зі спеціями.
Крок 2
У каструлі довести до кипіння 2 л води, додати апельсинову цедру, влити вино, соєвий соус і готувати 30 хв. Покласти філе та варити на слабкому вогні 5 хв. Викласти філе із каструлі.
Крок 3
Остигло філе нарізати невеликими шматочками, обваляти їх у рисовому борошні та обсмажити до рум’яної скоринки на олії. Посипати підготовленою приправою і подати з м’ятно-огірковим салатом, заправленим винним оцтом та перцем чилі.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…