Перейти до вмісту
Головна » Ароматне куряче філе

Ароматне куряче філе

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Ароматне куряче філе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 500 ккал, 42 г білків,
    95 г жирів, 25 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 зірочки бадьяна
    ❯ 1/2 палички кориці
    ❯ 1 ст. л. морської солі
    ❯ по 1 ч. л. меленого коріандру та сичуаньського перцю
    ❯ 80 мл соєвого соусу
    ❯ 250 мл десертного вина
    ❯ цедра 1 апельсину
    ❯ 4 філе курячої грудки
    ❯ рисове борошно та олія

    Покроковий процес приготування курячого філе

    Крок 1

    Бадьян та корицю обсмажити на сухій сковороді до появи характерного аромату, перемолоти в блендері і змішати зі спеціями.

    Крок 2

    У каструлі довести до кипіння 2 л води, додати апельсинову цедру, влити вино, соєвий соус і готувати 30 хв. Покласти філе та варити на слабкому вогні 5 хв. Викласти філе із каструлі.

    Крок 3

    Остигло філе нарізати невеликими шматочками, обваляти їх у рисовому борошні та обсмажити до рум’яної скоринки на олії. Посипати підготовленою приправою і подати з м’ятно-огірковим салатом, заправленим винним оцтом та перцем чилі.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Ароматне куряче філе. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *