Перейти до вмісту
Головна » Компот у власному соку

Компот у власному соку

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Компот у власному соку” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 15 хвилин
    У 1 порції: 325 ккал, 0,5 г білків,
    0,4 г жирів, 18 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    2 кг фруктів та ягід асорті
    1,2 кг цукру
    5 бутончиків гвоздики
    2 палички кориці
    2 зірочки бадьяна

    Покроковий процес приготування компоту у власному соку

    Крок 1

    Вимити 2 кг фруктів та ягід асорти (2 лимони, яблука, груші, мандарини, апельсини, свіжа чи в’ялена журавлина). Яблука та груші, вилучивши серцевини нарізати кубиками. Цитрусові очистити від шкірки, м’якуш нарізати дрібними шматочками.

    Крок 2

    Викласти всі фрукти/ягоди в глибоку жароміцний посуд і засипати 1,2 кг цукру. 5 бутончиків гвоздики, 2 палички кориці та 2 зірочки бадяна вимити та разом із дрібкою меленого кардамону додати до фруктів. Іноді помішуючи, томити фрукти в нагрітій до 170 ° духовці, доки вони не пустять сік.

    Крок 3

    Гарячий компот розлити за стерилізованим банкам, закупорити їх, перевернути вгору дном і залишити так на ніч. Для зігріваючого напою: чашку з 3 стіл. ложками компоту долити окропу

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Компот у власному соку. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *