Рецепт “Баранії котлети” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 410 ккал, 28 г білків,
36 г жирів, 6 г вуглеводів

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 450 г баранячих котлет
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ 2 ст. л. оцту
❯ 2 зубчики часнику
❯ 2 пучки зеленої спаржі
❯ 1 скибочка лимона

Покроковий процес приготування бараньїх котлет

Крок 1

Нагріти духовку до 180 °. Котлети натерти сіллю, перцем і швидко обсмажити в олії на сильному вогні. Перекласти
у форму для запікання. Додати очищений часник, влити оцет, трохи води та запікати котлети до готовності.

Крок 2

Спаржу очистити та зрізавши кінчики (2-3 см від основи пагонів) бланшувати в киплячій підсоленій воді з додаванням лимона, потім довести до готовності в духовці (близько 6 хв).

Сьогодні ми дізналися як приготувати Баранії котлети. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

3 дні ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

3 дні ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

4 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

4 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

4 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

4 дні ago