Перейти до вмісту
Головна » Баранії котлети

Баранії котлети

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Баранії котлети” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 410 ккал, 28 г білків,
    36 г жирів, 6 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 450 г баранячих котлет
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ 2 ст. л. оцту
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 2 пучки зеленої спаржі
    ❯ 1 скибочка лимона

    Покроковий процес приготування бараньїх котлет

    Крок 1

    Нагріти духовку до 180 °. Котлети натерти сіллю, перцем і швидко обсмажити в олії на сильному вогні. Перекласти
    у форму для запікання. Додати очищений часник, влити оцет, трохи води та запікати котлети до готовності.

    Крок 2

    Спаржу очистити та зрізавши кінчики (2-3 см від основи пагонів) бланшувати в киплячій підсоленій воді з додаванням лимона, потім довести до готовності в духовці (близько 6 хв).

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Баранії котлети. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *