Рецепт “Біляші в казані на багатті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– Борошно 1кг
– Молоко тепле 500мл
– Яйце 2шт
– Дріжджі пачка 11гр
– Цибуля 3шт
– Цукор 2ст.л.
– Чорний мелений перець
– Сіль
– Фарш 1,5 кг (яловичина, свинина)
– Рослинна олія
Крок 1
Борошно присолюємо, додаємо 2 столові ложки цукру, пачку дріжджів, вбиваємо 2 яйця. Потім потихеньку починаємо додавати тепле молоко і замішувати. Тісто на біляші має вийти м’яке, воно має липнути до рук. Додаємо в тару рослинної олії та ретельно змащуємо тісто з усіх боків. Закриваємо кришку і забираємо у тепле місце приблизно на годину. Необхідно щоб наше тісто гарненько піднялася.
Крок 2
Фарш солимо і перчимо. Додаємо дрібно порізану цибулю та зелень. Перемішуємо максимально ретельно до однорідної маси.
Крок 3
Робимо з тіста ковбаску та нарізаємо на частини. З частин робимо колобки і прибираємо в тепле місце на 10 хвилин.
Крок 4
Кожен шматочок тіста застосовуємо. Кладемо фарш на тісто і збираємо все це справа в мішечок. Потім перевертаємо та застосовуємо.
Крок 5
Заряджаємо наш казан і наливаємо олію по стінках казана. Даємо олії трохи розжариться. Відправляємо біляші в казан, швом униз. Смажимо біляші. Слідкуйте, щоб біляші не склеювалися і перевертайте їх, коли підрум’яняться. Готові біляші викладаємо на паперові рушники.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…