Перейти до вмісту
Головна » Біляші в казані на багатті

Біляші в казані на багатті

    Біляші в казані на багатті

    Рецепт “Біляші в казані на багатті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Біляші в казані на багатті інгредиенти

    – Борошно 1кг
    – Молоко тепле 500мл
    – Яйце 2шт
    – Дріжджі пачка 11гр
    – Цибуля 3шт
    – Цукор 2ст.л.
    – Чорний мелений перець
    – Сіль
    – Фарш 1,5 кг (яловичина, свинина)
    – Рослинна олія

    Покроковий процес приготування біляшів в казані на багатті
    Плов зі свининою у казані1

    Крок 1

    Борошно присолюємо, додаємо 2 столові ложки цукру, пачку дріжджів, вбиваємо 2 яйця. Потім потихеньку починаємо додавати тепле молоко і замішувати. Тісто на біляші має вийти м’яке, воно має липнути до рук. Додаємо в тару рослинної олії та ретельно змащуємо тісто з усіх боків. Закриваємо кришку і забираємо у тепле місце приблизно на годину. Необхідно щоб наше тісто гарненько піднялася.

    Плов зі свининою у казані2

    Крок 2

    Фарш солимо і перчимо. Додаємо дрібно порізану цибулю та зелень. Перемішуємо максимально ретельно до однорідної маси.

    Плов зі свининою у казані3

    Крок 3

    Робимо з тіста ковбаску та нарізаємо на частини. З частин робимо колобки і прибираємо в тепле місце на 10 хвилин.

    Плов зі свининою у казані4

    Крок 4

    Кожен шматочок тіста застосовуємо. Кладемо фарш на тісто і збираємо все це справа в мішечок. Потім перевертаємо та застосовуємо.

    Плов зі свининою у казані5

    Крок 5

    Заряджаємо наш казан і наливаємо олію по стінках казана. Даємо олії трохи розжариться. Відправляємо біляші в казан, швом униз. Смажимо біляші. Слідкуйте, щоб біляші не склеювалися і перевертайте їх, коли підрум’яняться. Готові біляші викладаємо на паперові рушники.

    Сьогодні ми дізналися як готувати Біляші в казані на багатті. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *