Рецепт “Борщ у казані на багатті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Крок 1
Наливаємо воду в казан, відправляємо м’ясо в казан і томимо 2 години, періодично знімаємо пінку (“шум”).
Крок 2
Нарізаємо соломкою моркву, перець, буряк. Буряк присипаємо цукром, залишаємо на 10 хвилин
Крок 3
Окремо робимо засмажку з цибулі, моркви, перцю та помідорів, попередньо очищених і розім’ятих. Готову засмажку прибираємо та окремо обсмажуємо буряк на середньому вогні 15 хвилин. Додаємо оцет, томатну пасту і ще пасеруємо.
Крок 4
М’ясо викладаємо з бульйону. Туди закидаємо картоплю та варимо. Тим часом нарізаємо м’ясо на шматочки. Трохи пізніше в бульйон до картоплі додаємо нашатковану капусту, засмажку, нарізане м’ясо і готуємо. Якщо треба підсолюємо і наприкінці додаємо буряк, часник, кріп.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…