Рецепт “Бріош з джемом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

8 ПОРЦІЙ, 2 ГОДИНИ

Інгредієнти

❯ 300 г борошна
❯ 70 г вершкового масла
❯ 150 мл молока
❯ 80 г цукру
❯ 1 ст. л. сухих пекарських дріжджів
❯ 250 г чорничного джему
❯ 1/2 ч. л. солі
❯ жир для змащування форми
❯ 1 жовток
❯ 1 ст. л. насіння або горіхів на смак

Покроковий процес приготування бріоша з джемом

Крок 1

Борошно просіяти в миску, перемішати з цукром, сіллю та дріжджами. Додати масло, молоко та руками вимісити гладке тісто. Дати тесту підійти прибл. 40 хв.

Крок 2

Тісто розкотити у прямокутний пласт товщиною бл. 1 см і змастити його джемом. Скачати пласт у рулет і розрізати його вздовж, не прорізаючи до кінця

Крок 3

Підготувати форму для кексу та змастити її жиром. Рулет викласти у форму, укладаючи його змійкою, і дати підійти 20 хв.

Крок 4

Духовку нагріти до 180 °. Жовток розбовтати та за допомогою пензлика змастити виріб. Посипати виріб насінням (горіхами) та випікати 30–35 хв.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Бріош з джемом. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

16 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

16 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

2 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

2 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

2 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

2 дні ago