Перейти до вмісту
Головна » Бріош з джемом

Бріош з джемом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Бріош з джемом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    8 ПОРЦІЙ, 2 ГОДИНИ

    Інгредієнти

    ❯ 300 г борошна
    ❯ 70 г вершкового масла
    ❯ 150 мл молока
    ❯ 80 г цукру
    ❯ 1 ст. л. сухих пекарських дріжджів
    ❯ 250 г чорничного джему
    ❯ 1/2 ч. л. солі
    ❯ жир для змащування форми
    ❯ 1 жовток
    ❯ 1 ст. л. насіння або горіхів на смак

    Покроковий процес приготування бріоша з джемом

    Крок 1

    Борошно просіяти в миску, перемішати з цукром, сіллю та дріжджами. Додати масло, молоко та руками вимісити гладке тісто. Дати тесту підійти прибл. 40 хв.

    Крок 2

    Тісто розкотити у прямокутний пласт товщиною бл. 1 см і змастити його джемом. Скачати пласт у рулет і розрізати його вздовж, не прорізаючи до кінця

    Крок 3

    Підготувати форму для кексу та змастити її жиром. Рулет викласти у форму, укладаючи його змійкою, і дати підійти 20 хв.

    Крок 4

    Духовку нагріти до 180 °. Жовток розбовтати та за допомогою пензлика змастити виріб. Посипати виріб насінням (горіхами) та випікати 30–35 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Бріош з джемом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *