Перейти до вмісту
Головна » Гарбузові булочки з корицею

Гарбузові булочки з корицею

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Гарбузові булочки з корицею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    15 ВИРОБІВ, 2 ГОДИНИ

    Інгредієнти

    ❯ 150 г готового гарбузового пюре
    ❯ 5 г сухих пекарських дріжджів
    ❯ 50 мл води
    ❯ 50 г цукру
    ❯ 1/4 ч. л. солі
    ❯ 40 г вершкового масла
    ❯ 100 мл молока
    ❯ 400 г борошна
    ❯ рослинна олія
    ❯ 1 жовток
    ❯ 1 ст. л. меленої кориці
    ❯ цукрова пудра

    Покроковий процес приготування гарбузових булочок

    Крок 1

    Вершкове масло розтопити та злегка охолодити. Дріжджі у невеликому посуді залити теплою водою та відставити на кілька хвилин.

    Крок 2

    У глибокій мисці гарбузове пюре перемішати із сіллю і цукром, додати тепле молоко, розтоплене масло і добре перемішати. Влити воду з дріжджами та перемішати повторно. Підмішуючи порціями борошно, що просіює, вимісити
    м’яке липке тісто.

    Крок 3

    Тісто добре обім’яти, змастити олією, накрити в мисці тканинною серветкою і дати підійти в теплому місці 30 хв.

    Крок 4

    Підготувати вистелений пергаментом лист. Тісто розділити на 15 рівних частин, кожну розтягнути в тонкий джгут і присипати корицею. Сформувати булочки, скручуючи джгути по спіралі, і відсадити вироби на лист. Дати підійти 20 хв.

    Крок 5

    Духовку нагріти до 200 °. Жовток розбовтати та змастити булочки. Випікати вироби 20-25 хв. Гарячими посипати
    цукровою пудрою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гарбузові булочки з корицею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *