Рецепт “Брюссельська капуста з грудинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
4 ПОРЦІЇ, 35 ХВИЛИН
❯ 1,5 кг брюссельської капусти
❯ 2 ст. л. винного оцту
❯ 2 зубки часнику
❯ 100 г копченої грудинки
❯ 100 мл рослинної олії
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Капусту промити, пошкоджені верхнє листя видалити, подовжені качани зрізати. Підготовлену капусту на 5-7 хв залити холодною водою з оцтом, відкинути на сито та обсушити.
Крок 2
Капусту закласти в киплячу підсолену воду і варити 15 хв. Відкинути капусту на друшляк і дати воді повністю стекти.
Крок 3
Часник очистити та дрібно порубати. Копчену грудинку нарізати невеликими брусочками чи кубиками.
У глибокому сотейнику на гарячому рослинній олії обсмажувати грудинку кілька хвилин. Закласти капусту, додати часник і, часто перемішуючи, обсмажувати, доки все качанчики не придбають золотистий колір. Капусту посолити та поперчити на смак. Подати гарячою.
Капуста – овоч вкрай невибагливий до приправ. Її “улюблені” доповнення – лавровий лист, мелений чорний перець і запашний перець горошком.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…