Рецепт “Брюссельська капуста з грудинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
4 ПОРЦІЇ, 35 ХВИЛИН
❯ 1,5 кг брюссельської капусти
❯ 2 ст. л. винного оцту
❯ 2 зубки часнику
❯ 100 г копченої грудинки
❯ 100 мл рослинної олії
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Капусту промити, пошкоджені верхнє листя видалити, подовжені качани зрізати. Підготовлену капусту на 5-7 хв залити холодною водою з оцтом, відкинути на сито та обсушити.
Крок 2
Капусту закласти в киплячу підсолену воду і варити 15 хв. Відкинути капусту на друшляк і дати воді повністю стекти.
Крок 3
Часник очистити та дрібно порубати. Копчену грудинку нарізати невеликими брусочками чи кубиками.
У глибокому сотейнику на гарячому рослинній олії обсмажувати грудинку кілька хвилин. Закласти капусту, додати часник і, часто перемішуючи, обсмажувати, доки все качанчики не придбають золотистий колір. Капусту посолити та поперчити на смак. Подати гарячою.
Капуста – овоч вкрай невибагливий до приправ. Її “улюблені” доповнення – лавровий лист, мелений чорний перець і запашний перець горошком.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…