«Діаменю» рецепт “Чай з шипшиною та горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,1 ХО
2 ккал
– 1 ст.л.чорного чаю
– 30 г волоських горіхів
– кориця – на смак
– 50 г сухої шипшини
Крок 1
Волоські горіхи трохи обсмажую на сковороді до золотистого кольору. Додаю в чайник для заварювання. Туди ж всипаю мелену корицю.
Крок 2
Сушену шипшину промиваю і також додаю в чайник. Можна використовувати та свіжі ягоди шипшини.
Крок 3
Стручкову квасолю нарізаю шматочками та відправляю в сковороду. Обсмажені овочі додаю до каструлі. Варю 4-5 хвилин на малому вогні.
Крок 4
У ситечко чайника додаю заварювання. Заливаю окропом і даю настоятися хвилин 5-7. Ароматний чай готовий
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…